| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ewa B
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 5:51 pm Temat postu: muszę szybko schudnąć jak to zrobić!!!!! |
|
Kupiłam herbatki Dieta Fit mam nadzieje ze schudne jestem zmęczona dietami jak narazie po piciu tych herbat nie mam ochoty na jedzenie powiedzcie mi prosze co mam jeszcze zrobic by wrócić do mojej starej wagi przed porodem ,mam 166cm i zawsze ważyłam 55 kg a teraz po porodzie mineły już 3 lata a ja tyje waże 83 kg jestem przerazona |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotka 82
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2007 11:32 am Temat postu: |
|
cześć polecam film z ćwiczeniami który dostaniesz kupując zestaw herbatek DietaFit - te ćwiczenia sa rewelacyjne i efekty murowane. Jeśli nawet nie masz czasu codziennie cwiczyc /zajmuje to dosłownie 15 min/, to wystarczy co drugi dzień. Czasem jak nie masz ochoty to chwile możesz poskakać , pobiegać, -nawet w miejscu. Idać na zakupy, sprzatając- cokolwiek- staraj sie kontrolować oddechy i np napinać brzuch pośladki - dosłownie kilka krótkich serii, a po kilku dniach zobaczysz wielka różnice. A oprócz ćwiczeń bez których nie jest możliwe spalanie tkanki tłuszczowej trzeba zadbac o to aby jesc dużo warzyw owoców i nie stosowac głodowek - bo zmniejszysz tym samym metabolizm i nie bedziesz spalac tłuszczu. Jesc trzeba ale z głowa. Ja zrezygnowałam z cukru i słdyczy /jem ale nie kazdego dnia/. Dieta, która proponuje DietaFit /dołączona wraz z filmem do zestawu herbatek/ jest bardzo dobra. Ma taki zestaw posiłkow i duza różnorodność, ze niczego nie zabraknie. A i najwazniejsze - stary sposób : codziennie wieczorem przed snem przygotuj szklanke letniej wody rozpuść w niej odrobinę miodu przykryj spodkiem i rano na czczo wypij przed sniadaniem. będziesz mieć juz troche zapelniony zoładek, po drugie bedziesz lepiej trawic pokarmy i funkcjonować przez cały dzień/dodatkowo wypijając szklankę wody-pić wolno!-podnosisz cisnienie i działa to w ten sam sposób jak kawa:)/. Do sniadania bedzie jeszcze herbatka z zestawu i po kilku dniach organizm sam Ci sie odwdzięczy ze dbasz o niego w ten sposób. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ammagister
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 8:44 pm Temat postu: Re: muszę szybko schudnąć jak to zrobić!!!!! |
|
| Ewa B napisał: | | Kupiłam herbatki Dieta Fit |
Koniecznie wypijać przynajmniej 1,5 litra wody dziennie (mineralnej oczywiście. To potenguje działanie herbatek. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marta
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 1:58 pm Temat postu: Moja dieta |
|
Moja dieta polego natym ze ograniczam slodycze, duzo sie ruszam
chodze na fitnes pije duzo plynow i jem regularnie niedojam miedzy posilakami  _________________ MARTA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justunia1
|
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 12:59 pm Temat postu: |
|
ja tez chcialabym schudna 5 kg w najblizszym czasie
czy ktos ma jakas diete cud godna polecenia? |
|
| Powrót do góry |