| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
magdalena rozentreter
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 8:25 am Temat postu: dieta fit i ćwiczenia |
|
większość ludzi, którzy zaczynają się odchudzać myślą, że dzięki jednej saszetce herbaty schudną kilka kg. nie wiecie że walka z nadwagą to wojna na kilku frontach!!! od środka - herbatki i dieta, na zewnątrz gimnastytka i masaże, w głowie realne postanowienia i silna wola!!! jestem technikiem odnowy biologicznej, masażystką i instruktorką aerobicu i wiem coś o tym. a płyta dołączona do herbatek dieta fit to czysta rewelka. na swoich zajęciach od lat stosuję większość z tych ćwiczeń i nie mam w grupie osoby, która przy regularnych wizytach dzięki nim nie nie schudła lub nie wymodelowała mięśni. a co do herbatek to mają super smak. wiem bo sama piję ale nie żeby schudnąć tylko żeby oczyścić organizm. _________________ Magda |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justunia1
|
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 12:58 pm Temat postu: |
|
walcze ze zbednym tluszczykiem na udach.
głownie ta partia ciala spedza mi sen z powiek.
czy jest jakies doskonale cwiczenie modelujace uda? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Seba Site Admin
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
raszka1-63
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 9:53 am Temat postu: |
|
| justunia1 napisał: | walcze ze zbednym tluszczykiem na udach.
głownie ta partia ciala spedza mi sen z powiek.
czy jest jakies doskonale cwiczenie modelujace uda? |
mam, raczej mialam ten sam problem, poradzilam sobie z nim dzieki jezdzie na rowerze, zima treningowy a latem wypad w plener;jazda na rowerze doskonale modeluje nozki, spalony tluszczyk zastapily silne miesnie, nogi staly sie smuklejsze i zdrowsze, ogolnie lepiej sie czuje, polecam to tani a zdrowy sposob |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|